HK LOGO LOGO BLÅ 150x45px

Receptionen

Interne og eksterne arbejdspladser

Dygtige medarbejdere med lyst til en spændende hverdag

Centrets reception i Esbønderup har mange forskellige administrative, kontor og serviceopgaver eks. varebestilling, kørselsopgaver, postomdeling, laminering, makulering, telefonpasning, renskrivning, administration af centrets vognpark samt arbejdstøj til medarbejdere og personale.

Receptionen fungerer således både som vores interne servicecenter og ansigt udad til, idet netop denne afdeling er det første vores gæster møder, når de besøger CFJOO i Esbønderup. Dette gør Receptionen til et levende sted, hvor der kommer mange mennesker på besøg hver dag.

Alle medarbejderne har en kompetencebog og bliver løbende undervist i Receptionens faciliteter - lige fra modtagelse af gæster til IT arbejde. Der arbejdes hele tiden med fornyelse og inspiration, når vi arbejder med opgaverne. Det er en proces, hvor alle har en udfordring i det daglige.

Ud over de enkelte opgaver i Receptionen, har vi på tværs af værkstederne et årshjul med temauger og undervisning i bl.a. førstehjælp, personlig sikkerhed, dansk og IT mm.

Handicap kompenserende
Der tages udgangspunkt i piktogramtavler og handicap kompenserende arbejdsmetoder.

Arbejdstilsynet
Centrets reception er professionelt drevet og underlagt arbejdstilsynets regler.

Information til private kunder og virksomheder
Receptionen udfører og arrangere mange forskellige opgaver, eksempelvis:

  • Kuvertering
  • Velkomst - og info pakker
  • Mindre interne posterings – og kontrol opgaver
  • Postopgaver (åbning og fordeling)
  • Piccoline arbejde